FAQ Mobiele telefoons Beeld snelkiezen

Afbeelding afgekort kiezen..... Welke resolutie moeten de beelden hebben?

De resolutie van de beelden voor de beeldsnelheidskeuze van de modellen: Viva Colour, Free, Vox Colour, Chic II.
moet 48 x 55 pixels zijn. De Becco, Nova modellen vereisen een resolutie van 80 x 80 pixels.
Anders kunnen de beelden vervormd of helemaal niet worden weergegeven. Alleen beelden kunnen
kan worden gebruikt in JPEG-formaat.

Hoe kan een afbeelding worden bijgesneden om in het beeldvenster te passen?

Hiervoor is een website beschikbaar op het internet: http://cropp.me/Procedure voor het uitsnijden van uw afbeelding:
1. open de website
    Klik op Upload uw afbeeldingen (upload afbeelding)
    (selecteer de gewenste afbeelding uit een map van uw PC)
2. resolutie bepalen: in de velden Breedte en Hoogte
    Waarden voor Viva kleur, gratis, Vox kleur, Chic II = 48 x 55
    Waarden voor Becco, Nova = 80 x 80 x 80
3. klik op Cropp uw afbeeldingen
    (Na een korte wachttijd verschijnt er een beeldvoorbeeld)
Beweeg de muiscursor over de preview en klik op het Edit potlood icoontje aan de rechterkant.
5. Bepaal het beeldgedeelte door de hoekpunten of het hele veld te slepen.
6. bevestigen met Bevestigen.
7. download de afbeelding door te klikken op "Download alle Cropps" (download alle snitten).
8. Er wordt een nieuw venster geopend voor het opslaan van het bestand.
9. Klik op "OK" om het bestand te downloaden naar de PC onder de map "Download" of uw keuze.
   is opgeslagen. (Hinweis: Die Datei ist ist e Die Die Datei ist und muss mit dem vorhanden Komprimierungs.
   (Opmerking: Het bestand is een ZIP-bestand en moet gecomprimeerd worden met het bestaande compressieprogramma (bijv. WINrar, WINzip).
   op uw PC door te dubbelklikken).
10. sla het bestand op in JPEG-formaat.
11. beeld van PC naar Micro-SD kaart opslaan en in de telefoon plaatsen.
12. Stel het beeld verkort kiezen in de telefoon in volgens de gebruiksaanwijzing.