FAQ Webradios

Hoe u een UPnP-server instelt om muziekbestanden af te spelen die op uw computer zijn opgeslagen via Internet radio Web.Radio 200.

FAQ1_UPnP_Webradio_100_200_pdf.

Verwijder een kanaal uit de favorietenlijst:

Selecteer in het hoofdmenu het menu "Mijn favorieten".Druk op de knop Scroll om de favorietenlijst te openen.Selecteer met de knop Scroll de te verwijderen zender.Druk op de rechter pijltjestoets. Er wordt een nieuw menu geopend.Het menupunt "Verwijderen" wordt onmiddellijk gemarkeerd.Druk nu op de knop Scroll naar DELETE.De zender wordt verwijderd.

Om extra kanalen uit de favorietenlijst te verwijderen, drukt u op de Herhaal de beschreven procedure