Update voor de alarmsystemen van de ProHome en Protect-serie

DE UPDATES VOOR IFA.

Precies op tijd voor de IFA presenteert Olympia de nieuwste updates voor de ProHome en Protect-serie.

Het belang van het veiligheidsconcept voor Olympia wordt opnieuw benadrukt in de laatste updates. De ontwikkeling en actualisering van de serie ProHome en Protect is gebaseerd op het motto "niets aan het toeval overlaten". Zeker overtuigend: De nieuwste toevoeging aan de ProHome serie, een intelligente bescherming tegen radiosabotage, waarmee uw ProHome applicatie automatisch rapporteert zodra de 868 MHz sensorfrequentie verstoord wordt door externe invloeden. Nu bent u ook goed uitgerust tegen sabotagepogingen met een stoorzender.

Zo werkt de update:

Naast de eenvoudige en snelle FOTA-update kan het nodig zijn dat onze service ook de geheugentoewijzing ingrijpender moet veranderen. Controleer of u een kleine groene sticker kunt vinden naast de Micro-USB-aansluiting in het batterijvak (niet de LB4 sticker op de achterkant van het apparaat). Is dit beschikbaar? Geweldig, de FOTA update is voldoende. De sticker ontbreekt? Geen probleem! Stuur ons uw plant per post.

Neem vooraf telefonisch contact op met onze serviceafdeling: +49 2324-680155
of per e-mail:
  service@olympia-vertrieb.de

Wij sturen u onmiddellijk een gratis retouretiket toe, installeren de updates gratis en sturen u de basis comfortabel terug naar huis.