FAQ Mobilphone VIVA

Hoe stel ik de kiesvergrendeling van mijn mobiele telefoon in?

Deze functie kan niet worden ingesteld op de mobiele telefoon. Neem contact op met uw mobiele telefoonprovider, die de functie voor u kan instellen.

Opmerking over de SOS-knop:

Wat gebeurt er als de SOS-knop wordt ingedrukt?
1. een SMS-bericht wordt verzonden naar het nummer dat eerder is opgeslagen
2. er wordt naar hetzelfde nummer gebeld.

Opmerking over de pincode van de telefoon:

De pincode van de telefoon is: 1122
Deze PIN-code is niet hetzelfde als de PIN-code van de SIM-kaart.
D.w.z. met deze PIN-code kunt u de mobiele telefoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen,
de verschillende kiesvergrendelingen en een compleet telefoonslot te bevestigen
en ontgrendelen.

Veiligheidsbericht:

Om uw mobiele telefoon te kunnen lokaliseren (bijv. na diefstal), moet u de zogenaamde
EMEI-nummer, dat te zien is op de verpakking en in het apparaat (onder de batterij),
op een veilige plaats bewaren.